ELITE IMOBILIARE

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru analize, conținut personalizat și reclame.Aflați mai multe

Vânzare

Casa 4 camere în zona CHINTENI

CHINTENI, CENTRAL (CHINTENI)

ID: 105930

219.000

Caracteristici


4 Camere

120 m2

3 Băi

-

Detalii

  • Număr balcoane 2
  • ferestre termopan
  • ușă intrare metalica
  • izolatie exterioara

Descriere

ELITE va ofera spre vanzare casa cu 4 camere, situata in zona CHINTENI, in zona de case foarte accesibila mijloacelor de transport in comun. Casa este individuala si are o suprafata utila de 120 mp, iar terenul este de 636 mp. Amprenta la sol a casei este de 70 mp, iar frontul la strada este 12 m. Casa se vinde semifinisata. Casa este construita in 2023 din caramida, cu izolație exterioară. Este o casa dispusa pe doua nivele astfel: la parter are living cu loc de luat masa, baie, camara, bucatarie, loc de parcare acoperit, iar la etaj are hol, baie, 2 dormitoare, un dormitor cu baie proprie si dressing. In exterior casa se vinde finisata cu tencuiala decorativa, pavaje, gargul de imprejmuire finisat. Utilitatile proprietatii sunt curent, apă, canalizare, gaz. De asemenea casa este proiectata cu doua balcoane generoase si o terasa de 22mp la parter in spatele casei.

Casa se preda la stadiul de semifinisat. Tamplarie pvc Rehau cu sticla tripan (3 sticle), centrala termica in condensatie cu incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj, usa intrare, pereti gletuiti, sapa. Exteriorul casei se preda finisat, izolatie polistiren, balustrade de sticla la balcoane, sistem de scurgere a apelor pluviale, terenul imprejmuit cu gard.

Vă place această proprietate?

Vorbiți direct cu mine!

Seulean Simona

Trimite un mesaj

Vă interesează această proprietate? Atunci trimite-ne un e-mail.

Oferte similare

Afișați proprietățile