ELITE IMOBILIARE

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru analize, conținut personalizat și reclame.Aflați mai multe

Vânzare

Casa 4 camere în zona Gheorgheni

Cluj-Napoca, GHEORGHENI

ID: 106649

465.000

Caracteristici


4 Camere

200 m2

3 Băi

subteran

Detalii

  • ferestre termopan
  • ușă intrare metalica
  • izolatie exterioara

Descriere

ELITE va ofera spre vanzare o casa individuala cu 4 camere, situata in zona Gheorgheni. Casa are o suprafata totala de 200 mp si teren de 360 mp, amprenta la sol 60 mp.Se preda la stadiul semifinisat Constructia este finalizata in 2023, are zidarie din din caramida, cu izolație exterioară cu polistiren de 15 cm si densitate de 90. Dispunerea casei este pe 3 nivele, D+P+E. Compartimentarea este urmatoarea:
demisol -garaj pentru 3 masini, camera tehnica, beci; parter:bucatarie, living cu terasa, baie, birou, casa scarii. etaj 1-3 camere, 2 bai, dressing. Utilitatile proprietatii sunt curent, apă, canalizare, gaz. Imobilul dispune de ferestre termopan Salamander, incalzire prin pardoseala, Rehau Titan. Casa este localizata intr-o zona rezidentiala, linistita, cu acces usor dinstre oras, aproape de statia de transport. Imobilul este finalizat la stadiul semifinisat, cu gazon si pavaje in curte, usa de acces la garaj.

Vă place această proprietate?

Vorbiți direct cu mine!

Raceanu Loredana

Trimite un mesaj

Vă interesează această proprietate? Atunci trimite-ne un e-mail.

Oferte similare

Afișați proprietățile