ELITE IMOBILIARE

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru analize, conținut personalizat și reclame.Aflați mai multe

Vânzare

Casa 4 camere în zona Jucu

JUCU, CENTRAL (Jucu)

ID: 109809

159.900

Caracteristici


4 Camere

113 m2

2 Băi

-

Detalii

  • sapa
  • ferestre termopan
  • ușă intrare metalica
  • izolatie exterioara

Descriere

ELITE va ofera spre vanzare casa cu 4 camere, situata in zona Jucu. Casa lipită de alta cu o suprafata de 113 mp, teren de 675 mp, amprenta 175 mp, front 15 este , cu izolație exterioară. Este o casa cu dispunere pe un singur nivel si pod. Compartimentarea este:

  • parter: living, bucatarie separata, doua dormitoare, dormitor matrimonial cu dressing si grup sanitar cu geam , hol, camera tehnica, baie cu geam, terasa circulabila in SU de 18 mp. Garaj in SU de 21 mp. -pod. In acesta au fost aduse toate utilitatile, respectiv se poate amenaja o incapere de cca 50 mp. Utilitatile proprietatii sunt curent, apă, canalizare, gaz, cablu tv. Casa e construita din caramida CEMACOM, cu izolatie de 10 si polistiren cu 80 densitate, decoratiuni granit si lemn, glafurile sunt din granit negru, acoperisul tigla beton IMCOP, tamplarie SALAMDER cu 3 camere. Curtea e pavata cu dale premium. Ea este localizata in vecinatatea mijloacelor de transport in comun. Casa are un design deosebit si in acelas timp functional si e ideal ca locuinta.

Vă place această proprietate?

Vorbiți direct cu mine!

Hurducas Antoanela

Trimite un mesaj

Vă interesează această proprietate? Atunci trimite-ne un e-mail.

Oferte similare

Afișați proprietățile